Ontdek dit magnifieke vakantieland

Tijdens de World Travel Market 2013 in Londen, de grootste toerismebeurs van Europa, werd Bonito in Brazilië uitgeroepen tot de meest duurzame toeristische bestemming ter wereld. Bonito wordt door veel mensen die er geweest zijn omschreven als een ‘droomplek’ waar je volledig op kunt gaan in de prachtige natuur. Ga je op vakantie naar Brazilië, overweeg dan zeker ook om naar Bonito te gaan! Bekijk ook onze zelf gemaakte foto’s van Bonito in Brazilië onderaan deze pagina.

Bonito, Brazilië – dé plek voor ecotoerisme

Bonito BrazilieBonito in Brazilië wordt gekenmerkt door bezoekers die belang hechten aan het beschermen van de natuur. Het is er zo mooi dat iedereen die er komt zich realiseert dat dat nooit verloren mag gaan. Bekijk ook de foto’s op deze pagina door erop te klikken. Je kunt deze natuur van zeer dichtbij beleven; zwemmen tussen tropsiche vissen, afdalen in een angstaanjagend diepe ‘sinkhole’ met kristalhelder water en vol papegaaien of duiken in één van de mooiste grotten ter wereld.

Duiken op grote diepte in kristalhelder water

Bonito BrazilieBezoek in Bonito het sprookjesachtige ondergrondse meer met de bijna onwerkelijk blauwe kleur, bekijk de apen en miereneters in het bos en geniet van het heerlijke lokale eten. Ervaren duikers kunnen in Bonito een bijzondere uitdaging aangaan in het ondergrondse meer ‘Lagoa Misteriosa’. Je kunt er duiken tot grote diepte met een zicht van ruim 40 meter! Een bezoek aan Bonito is meer dan de moeite waard en heel goed te combineren in een rondreis met de Amazone, Pantanal en Foz do Iguaçu. Zo’n reis kunt u zelf samenstellen en op eigen gelegenheid uitvoeren, of een verzorgde reis boeken bij een Brazilië specialist.

Pantanal Brazilië

Rondreis Bonito en Pantanal

Bij verre reizen specialist Tenzing boekt u deze prachtige reis door de Pantanal via Bonito. De reisduur is 7 dagen en is inclusief huurauto, overnachtingen en maaltijden. Uitbreiden en aanpassen aan uw eigen wensen is uiteraard mogelijk.

Bonito Brazilië snorkelen

Rondreis Argentinië en Brazilië met Bonito

Geweldige rondreis van Baobab die begint in Buenos Aires en u via Foz do Iguaçu, de Pantanal, Bonito en Ilha Grande naar Rio de Janeiro voert. Natuur, strand en actie; alles zit in deze reis! Inclusief snorkelen en een bezoek aan de Gruta do Lago Azul in Bonito.

Foto’s van Bonito in Brazilië

Alle reizen bekijken?

Rondreizen