Ontdek dit magnifieke vakantieland

 

Brazilië cruisesMet een kustlijn van 8.000 km lang, een tropisch klimaat, de Amazone rivier die bevaren kan worden door zeeschepen, een adembenemend mooie natuur en een bruisende cultuur is Brazilië natuurlijk het land bij uitstek voor cruises!

Cruises naar Brazilië

De keuze aan cruises naar Brazilië is enorm en de variatie is groot. Zo kunt u vertrekken vanaf verschillende plekken zoals Italië, Rotterdam of  een verre bestemming als Australië of de Caraïben, maar u kunt ook naar Brazilië vliegen en de hele cruise daar Cruise Amazonevolgen. Sommige cruises varen alleen langs de kust en doen steden aan als Rio de Janeiro, Salvador en Recife, maar andere cruises naar Brazilië varen ook de beroemde Amazone rivier op.

Het is ook mogelijk om de Amazone te ontdekken met een speciale Amazone cruise op traditionele houten schepen die van alle gemakken zijn voorzien. Hieronder vindt u een lijst van verschillende aanbieders van cruises naar Brazilië.

Cruise naar Brazilië – CruiseTravel

Specialist in cruisevakanties CruiseTravel biedt een enorm aanbod aan verschillende soorten cruises naar en langs Brazilië. Op de uitgebreide website kunt u voorkeuren aangeven en een mooie cruise selecteren en boeken.

Zuid-Amerika cruises met Brazilië – Kras

Een geselecteerd aanbod van de mooiste cruises naar Brazilië van touroperator Kras Reizen. Op de overzichtelijke website boekt u snel en eenvoudig de cruise van uw dromen. Scherp geprijsd en uitstekende service.

Zuid-Amerika cruises met Brazilië – CruiseReizen

Adembenemende cruises langs Brazilië, Argentinië en Uruguay. Ontdek bruisende steden als Rio de Janeiro en Buenos Aires, maar ook de mystieke regenwouden van de Amazone. Kies uit meerdere rederijen uw favoriete cruise.

Uw cruise verlengen?

Strandvakanties