Brazilië reizen

Er zijn in de wereld maar weinig landen waar je zoveel mogelijkheden hebt voor een vakantie als in Brazilië. Naar Brazilië reizen vraagt daarom wel wat voorbereiding, maar dat is ook erg leuk om te doen!

Een Brazilië reis voor iedere smaak

Brazilië AmazoneLekker aan het strand liggen met een caipirinha? Een uitgebreide rondreis waarin je met een boot de Amazone ontdekt en rondrijdt in de Pantanal, de grootste ‘wetlands’ ter wereld? Kitesurfen in Pipa? Het bruisende leven in Rio de Janeiro ervaren of de beroemde ‘capoeira’ dansen in Salvador? Werkelijk alles is mogelijk in Brazilië. Gebruik deze website voor meer informatie en kies je eigen favoriete Brazilië reis.

Een Brazilië reis voor elk budget

Brazilië strand Brazilië ligt ver van Nederland, maar dat betekent niet dat naar Brazilië reizen duur is. Vluchten zijn er al rond de € 400 en hotels en resorts zijn ook redelijk geprijsd. Eén van de redenen hiervoor is dat Brazilië op het zuidelijk halfrond ligt en dat onze zomer in hún winter valt; voor Brazilianen is het geen vakantieperiode en daarom zijn de prijzen vaak wat lager. Maar in het noorden van Brazilië met zijn tropische klimaat is de temperatuur het hele jaar hoog en zijn de temperaturen in hun ‘winter’ nog hoger dan bij ons in de zomer! Ideaal dus voor een goedkope strandvakantie in een tropisch paradijs! Grote reisaanbieders met goedkope reizen naar de stranden in Brazilië in het aanbod zijn TUI en D-Reizen.

Tip voor de mooiste reizen naar Brazilië: Tenzing Travel!

Voor wie een bijzondere of avontuurlijke vakantie wil naar adembenemend mooie plekken is er de mogelijkheid om een rondreis te boeken of een Brazilië reis op maat samen te stellen; bekijk hiervoor onze eigen pagina met aanbevolen reisbureaus. Dergelijke reizen zijn uiteraard wat duurder, maar als er één land het geld voor een vakantie meer dan waard is dan is het wel Brazilië!

De mooiste plekken Bestemmingen