Vakantie in Pipa Brazilië

Pipa Brazilië

Denk aan een bijna verlaten strand omringd door een prachtig tropisch landschap, je kijkt uit over een blauwe zee waar een heerlijk briesje de muggen weghoudt en je ademt lucht in die schoner is dan waar ook op deze wereld. Je bent in Pipa, Brazilië. Voormalig hippiedorp en nu één van de mooiste plekken in het Noordoosten van Brazilië om vakantie te vieren. Bekijk de reizen onderaan de pagina.

Het weer in Pipa Brazilië

Pipa in Brazilië heeft een equatoriaal tropisch klimaat en dat betekent het hele jaar temperaturen van 27 – 31 graden, 300 dagen zon per jaar en een zeebriesje die de vochtigheid zeer aangenaam houdt. Als het regent gebeurt dat in Pipa in de zomermaanden januari en februari en af en toe in de ‘winter’maanden juni – augustus. De regen valt meestal in korte buien.

Pipa strand BraziliëStranden in Pipa

In Pipa zijn meerdere stranden te vinden: het bekende Tibau do Sul, maar ook Baia do Golfinhos waar je een grote kans hebt om dolfijnen te zien en natuurlijk Praia do Giz als de favoriete plek voor surfers. In Pipa vindt je overdag rustige stranden om te zonnen, te zwemmen en te surfen.

Pipa uitgaanMaar ’s avonds verandert Pipa in een bruisend uitgaanscentrum voor jonge mensen met een eigen, gezellige sfeer. Er vinden regelmatig optredens plaats van bekende Braziliaanse artiesten. In Pipa heerste een gemoedelijk sfeer waar niet alleen jongeren, maar ook ouderen en gezinnen met kinderen zich thuis voelen.

Strandvakantie Pipa Brazilië

Villas Pipa (D-Reizen)

Een heerlijk tropisch resort in Pipa met uitgebreide faciliteiten en een perfecte ligging. Aanrader!

Pipa Brazilië hotel

Naar Pipa met Expedia

Selecteer je tropische strandvakantie in Pipa bij Expedia, het reisbureau met het grootste aanbod voor Pipa. Inclusief vlucht en met de hoge beoordelingen!

Zelf vakantie boeken in Pipa

Heb je zin om vakantie te vieren in Pipa Brazilië? Het is de ideale plek voor een strandvakantie, maar ook heerlijk als afsluiting van een avontuurlijke rondreis door Brazilië. Gebruik de volgende linkjes om direct hotels en resorts in Pipa te vinden en vluchten naar Natal, de dichtstbijzijnde internationale luchthaven.

Strandvakantie? Aanbiedingen