All-inclusive Brazilië - droomvakantie

Brazilië all-inclusive

Een all-inclusive vakantie in Brazilië staat garant voor een totaal ontspannen verblijf in uitstekende hotels aan exotische tropische stranden. All-inclusive in Brazilië is echt iets anders dan u gewend bent van de bekende Europese bestemmingen. U geniet van de Braziliaanse gastvrijheid, van verrukkelijk eten, van het hele jaar door lekker weer en van een adembenemend mooie natuur.

All-inclusive vakantie Brazilië

Combinatie all-inclusive en rondreis in Brazilië

Bij specialist in verre reizen Tenzing Travel boekt u een heerlijke rondreis die u afsluit met een ontspannen verblijf in een all-inclusive hotel naar keuze. Met de persoonlijke aandacht en service van Tenzing stelt u uw eigen droomvakantie samen.

Iberostar Bahia all-inclusive (Praia do Forte)

Op slechts 50 kilometer van de internationale luchthaven van Salvador ligt dit prachtige resort met all-inclusive voorzieningen. Naast een golfbaan zijn er zes restaurants en heeft u direct toegang tot het prachtige strand. Praia do Forte is bekend om de reuzenschildpadden en walvissen die u hier in het wild kunt zien. Boeken via Expedia.

All-inclusive vakanties Brazilië van Neckermann

Reisorganisatie Neckermann heeft een mooi aanbod met strandvakanties in Brazilië, waaronder ook all-inclusive vakanties. Bestemmingen zijn o.a. Salvador en Rio de Janeiro, maar check regelmatig het aanbod voor nieuwe hotels en resorts.