Ontdek dit magnifieke vakantieland

Taiba ligt in de staat Ceara ongeveer 75 kilometer van Fortaleza. Het is een bekende plek voor surfers en kitesurfers door de gunstige wind en hoge golven. Een ideale plek voor een heerlijke tropische vakantie.

Vissersdorpje Taiba

Taiba is niet alleen een toplocatie om te surfen, het is ook een gezellig en gemoedelijk vissersdorpje dat goedkoper is dan de bekende stranden in het Noordoosten. Taiba is een heerlijke plek voor kitesurfers en surfers die houden van een wat rustiger omgeving dan bijvoorbeeld Cumbuco. Onderaan deze pagina vind je een video van Marissa Dodd over Taiba.

Vakantie boeken in Taiba – Brazilië

Taiba is in Nederland nog niet zo bekend en daarom hebben de reisbureaus deze plaats (nog) niet in hun pakket. Op dit moment is Expedia de enige aanbieder met een complete reis naar Taiba. Zodra andere reisorganisaties pakketreizen naar Taiba gaan aanbieden zullen we die hier ook publiceren. Maar door de gunstige ligging in de buurt van het vliegveld van Fortaleza kun je ook prima zelf een vlucht en verblijf boeken. Gebruik daarvoor de onderstaande linkjes.

Meer bestemmingen bekijken?

Kitevakanties