Ontdek dit magnifieke vakantieland

Hou je van een avontuurlijke vakantie en reis je niet graag met een groep? Dan is een fly-drive vakantie in Brazilië misschien wel iets voor jou! In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Brazilië uitstekend geschikt om zelf met de auto te ontdekken. Buiten de grote steden is het niet druk en de wegen zijn in het algemeen uitstekend berijdbaar.

Kies je eigen fly-drive Brazilië

Brazilie CarneirosDe uitdaging is natuurlijk wel dat Brazilië een gigantisch groot land is dat je niet zomaar even met de auto gaat ontdekken. Het is daarom aan te raden om je eigen vorm van een fly-drive in Brazilië te kiezen. Als je bijvoorbeeld meerdere delen van het land wilt zien dan kies je voor kortere fly-drives, ook wel self-drives genoemd, die je dan met elkaar verbindt via binnenlandse vluchten. Bij de ‘basic’ fly-drive in Brazilië voor de echte avonturiers boek je alleen een vlucht met autohuur en vul je de rest zelf in. Bij WTC vind je een paar mooie combinaties. Voor de fijnproevers zijn er natuurlijk de complete fly-drives met een programma dat samengesteld is door mensen die het land heel goed kennen. Deze reizen vind je bij Tenzing

Geselecteerde Brazilië fly-drives

Hieronder vind je een aantal door ons geselecteerde fly-drive vakanties in Brazilië van verschillende aanbieders.

Fly-drive Brazilië

Fly-drive van Recife naar Salvador

Bij Brazilië specialist Tenzing boekt u deze heerlijke fly-drive in het Noord-Oosten van Brazilië. U vliegt naar Recife waar een gids u helpt bij het ophalen van de auto. Tijdens de autoreis naar Salvador bezoekt o.a. Olinda, Penedo en Praia do Forte, bekend van de reuzenschildpadden en walvissen. Inclusief een aantal dagen relaxen aan het strand.