Ontdek dit magnifieke vakantieland

Cumbuco Brazilie kitesurfIn Brazilië noemen ze Cumbuco een ‘radicale’ vakantieplek en kitesurfers weten dan genoeg! Cumbuco in Brazilië wordt wereldwijd beschouwd als één van de top-10 locaties voor kitesurfen en windsurfen. Cumbuco ligt slechts 35 kilometer vanaf het internationale vliegveld van Fortaleza en is dus de ideale plek voor een kitesurf vakantie. Onderaan deze pagina staan tips om je vakantie te boeken.

Kitesurfen in Cumbuco

Cumbuco KitesurfenEen lang kiteseizoen met heerlijke luchttemperaturen van 29°, watertemperaturen van 27° en goede wind uit het zuidwesten (cross of cross-onshore van rechts) van juni tot februari. De drukste tijd is rondom kerst en nieuwjaar, dan moet je ver van tevoren boeken. Begin december en eind januari zijn perfect. Door de ideale omstandigheden zie je hier ook veel professionele kitesurfers.

Sportief en jong

Cumbuco BrazilieDe bruisende badplaats Cumbuco is vooral in trek bij sportieve jongeren; naast kitesurfen en windsurfen kun je er tochten maken met een buggy of quad, paardrijden en zeilen. Met een ruim aanbod aan hotels, resorts en eenvoudige maar gezellige pousada’s is er voor ieder budget wel een reis te vinden naar Cumbuco in Brazilië.

Reizen naar Cumbuco Brazilië

Het vakantiedorp Cumbuco ligt op korte afstand van het internationale vliegveld van Fortaleza en is daarom heel goed bereikbaar. Een taxi vanaf het vliegveld naar Cumbuco kost omgerekend ongeveer € 50, maar er zijn ook wel airport shuttles te vinden die wat goedkoper zijn. Sommige hotels hebben hun eigen shuttle service. Een auto huren is gemakkelijk en niet duur. De gemakkelijkste en goedkoopste manier om een vakantie in Cumbuco te boeken is bij TUI of D-Reizen. Verder naar beneden op deze pagina vind je mogelijkheden om zelf je reis naar Cumbuco te regelen.

Naar Cumbuco met TUI

Boek je droomvakantie in Cumbuco bij de grote en betrouwbare reisorganisatie TUI. Hoge Zoover beoordelingen!

Vakanties in Cumbuco vergelijken
D-Reizen

Bekijk en vergelijk vakanties naar Cumbuco van verschillende touroperators bij reisbureau D-Reizen.

Goedkoop naar Cumbuco met Vakantiediscounter

Boek je ideale zonvakanties naar Cumbuco. Mooie stranden en resorts

Zelf je reis naar Cumbuco samenstellen

Door de goede bereikbaarheid kun je prima je eigen reis naar Cumbuco samenstellen. We zetten hier de beste mogelijkheden voor je op een rijtje:

Meer opties bekijken?

Kitevakanties