Ontdek dit magnifieke vakantieland

Natal is één van de bekende steden in het tropische Noord-Oosten van Brazilië. De stad leeft voornamelijk van het toerisme, maar ook de oliehandel is een belangrijke bron van inkomsten. Het historische centrum van Natal is niet alleen mooi maar ook erg gezellig. Door de vele bezienswaardigheden en de prachtige stranden is Natal een populaire vakantiebestemming die vanwege de internationale luchthaven ook uitstekend bereikbaar is.

Populaire stranden in Natal

Natal BraziliëPonta Negra is het bekendste strand van Natal en hierboven op de foto te zien. De stranden Praia do Meio en Praia dos Artistas zijn minder druk maar zeker net zo mooi. Langs de stranden is er een ruime keuze aan hotels en ‘pousadas, van goedkoop tot luxe.

Cultuur in Natal

Natal capoeiraHet bekende historische fort van Natal is in 1598 door de portugezen gebouwd en was een aantal jaren in handen van de Nederlanders. Natal ontwikkelde zich aanvankelijk langzaam door de onvruchtbare bodem die alleen geschikt was voor de veehouderij. Later werd de stad belangrijker door de handel in zout en olie. Lange tijd was Natal een toevluchtsoord voor ontsnapte slaven en dat is nog altijd te merken aan de cultuur in de stad. Zo is de capoeira erg populair en zijn de Afrikaanse invloeden in kunst, muziek en eten duidelijk te zien.

Vakantie in Natal

Vliegen naar Natal is gemakkelijk en relatief goedkoop omdat het de luchthaven is voor bekende bestemmingen als Pipa, Ponta Negra, Tibau do Sul en de Via Costeira. Hieronder vindt u een aantal handige linkjes voor het vinden van vluchten en vakanties. Bekijk ook de andere populaire bestemmingen in het Noordoosten.

D-Reizen

D-Reizen – goedkoop naar Natal

Scherp geprijsde vakantie naar het populaire strand van Pipa bij Natal. Uitstekende service in een echt Braziliaans hotel.

Hotels in Natal

Tropische vakantie boeken?

Strandvakanties