Canoa Quebrada

Canoa Quebrada canoa quebrada vissersCanoa Quebrada (gebroken kano in het Portugees); de naam van deze prachtige badplaats verwijst naar de traditionele manier van vissen die nog altijd door de lokale bevolking wordt beoefend. Met een heerlijk tropisch klimaat, witte stranden, gastvrije mensen en een keur aan activiteiten is Canoa Quebrada een geliefd vakantieoord.

Hippies

Canoa QuebradaRond 1970 werd Canoa Quebrada ontdekt door hippies die genoten van de afgelegen plek waar alleen een inheemse stam woonde en wat vissers. Een deel van de hippies bleef hangen en vermengde zich met de lokale bevolking, daarom vind je er nog steeds nazaten van Zwitsers, Fransen, Duitsers en andere Europeanen.

De badplaats Canoa Quebrada

Canoa Quebrada kitesurfInmiddels is Canoa Quebrada dat in de deelstaat Ceará op 165 kilometer van Fortaleza ligt uitgegroeid tot een bekende badplaats. Naast zwemmen, kitesurfen en snorkelen kun je er paardrijden en buggytochten maken door de duinen. Een heerlijke plek waar na de prachtige zonsondergang het gezellige uitgaansleven begint. Canoa Quebrada ligt ongeveer twee uur rijden vanaf het internationale vliegveld van Fortaleza. U kunt een auto huren of met de bus vanaf het grote busstation in Fortaleza. Bij sommige aanbieders is de transfer inbegrepen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aanbevolen reizen naar Canoa Quebrada

  • Goedkope lijnvluchten met KLM naar Fortaleza via TUI
  • Goedkope vlucht Fortaleza met hotel in Canoa Quebrada via Expedia
  • Goedkope vlucht naar Fortaleza met hotel in Canoa Quebrada via WTC
  • Goedkope vlucht naar Fortaleza + auto via Vliegwinkel
  • Vakanties naar Canoa Quebrada met WTC (tijdelijk niet beschikbaar)
  • Vakanties in Canoa Quebrada met Elmar (tijdelijk niet beschikbaar)
  • Vakanties in Canoa Quebrada met Vakantiestunt (tijdelijk niet beschikbaar)

Aanbiedingen bekijken? Last-minutes