Ontdek dit magnifieke vakantieland

Bij het kiezen van een reisbureau voor Brazilië is het belangrijk om te letten op het type reisbureau en uw persoonlijke wensen. Op deze pagina geven wij tips en een lijst met goede reisbureaus voor Brazilië. Voor een strandvakantie kunt u prima terecht bij TUI, D-Reizen of Expedia, voor een rondreis kijkt u bij een specialist zoals Kras, Riksja, Shoestring of Djoser. U kunt natuurlijk ook zelf een vlucht boeken en een mooi resort kiezen.

Goedkoop reisbureau kiezen of toch niet?

Er is veel concurrentie tussen reisorganisaties en reizigers zoeken vaak uitgebreid naar de goedkoopste vakantie of het vliegticket met de laagste prijs. Wie kiest voor goedkoop moet zich wel realiseren dat de lage prijs ergens vandaan moet komen; smallere vliegtuigstoelen, geen gratis drinken tijdens de vlucht, minder beenruimte, minder bagage, iets minder luxe hotels, alleen keuze uit de populaire bestemmingen, etc. Wilt u comfort tijdens de hele vakantie of een bijzondere bestemming, kies dan een iets minder goedkoop pakket bij dezelfde reisorganisatie of vergelijk met een ander reisbureau voor Brazilië. Ook de grote betrouwbare reisorganisaties TUI (Arke), D-Reizen, en Corendon bieden goedkope zonvakanties naar Brazilië aan. Alle reisbureaus voor Brazilië in deze lijst zijn aangesloten bij SGR en ANVR. Leest u alle informatie op de website van de reisaanbieders zodat u weet wat de totale reissom is voordat u boekt. Bent u van plan om een rondreis te maken dan heeft u de keuze uit groepsreizen of individuele reizen. De grote reisaanbieders hebben vooral de bekende plekken in hun programma, voor bijzondere bestemmingen of als u een reis op maat wilt samenstellen kunt u beter kiezen voor een kleiner gespecialiseerd reisbureau voor Brazilië. Kijk ook naar de vergelijkingssites onderaan deze pagina.

Reisorganisaties voor Brazilië – zonvakanties

TUI

Als één van de grootste aanbieders van goed verzorgde zonvakanties tegen een scherpe prijs heeft TUI een aantal mooie reizen naar Brazilië. Kleinschalige resorts, 3 x per week met KLM en een kinderkorting van € 300!

D-Reizen

D-Reizen

Het grootste onafhankelijke reisbureau en vergelijker van vakanties heeft een mooi en gevarieerd aanbod van vakanties naar Brazilië. Bekijk de site regelmatig voor nieuwe aanbiedingen en last-minutes.

Vakantiediscounter

Goed verzorgde zonvakanties naar de populaire bestemmingen tegen een scherpe prijs. Vakantiediscounter scoort bovendien hoge beoordelingen van reizigers.

Stip Reizen

Deze verfrissende reisorganisatie heeft een verrassend aanbod naar de leukste zonbestemmingen in Brazilië. Bij Stip Reizen boek je al een heerlijke vakantie in Pipa voor € 599! Prima service en eenvoudig online boeken.

Verre reizen specialisten met Brazilië in het aanbod

Tenzing Travel – Journeys that Last

Tenzing Travel heeft een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Die u bij terugkomst rijker doen voelen dan toen u vertrok. Tenzing Travel doet er alles aan om u die ultieme reiservaring te bieden; kleinschalig, comfortabel en altijd verrassend.

Baobab Reizen

Baobab reizen

Kleine groepen, veel individuele vrijheid en de mooiste bestemmingen in de hele wereld; dat is Baobab. Eén van de mooiste rondreizen naar Brazilië boekt u bij deze specialist in verre reizen.

Djoser Groepsreizen

Voor actieve en avontuurlijke groepsrondreizen naar Brazilië is Djoser het aangewezen reisbureau. Ook voor groepsreizen waarin naast Brazilië ook Argentinië, Chili en Paraguay in het programma zitten.

Sawadee Groepsreizen

Rondreizen van Sawadee naar verre bestemmingen zijn avontuurlijk en altijd bijzonder. De groepen zijn klein en je hebt veel individuele vrijheid. Ook voor familiereizen, wandelreizen en combinaties met andere Zuid-Amerikaanse landen.

Shoestring

Groepsrondreizen van reisbureau Shoestring zijn gericht op jonge mensen die veel vrijheid willen om tijdens de reis zelf dingen te ondernemen. Ook voor Brazilië biedt Shoestring een aantal prachtige reizen.

Koning Aap

Specialist in avontuurlijke reizen naar verre bestemmingen. Rondreizen met kleine groepen, ook speciale reizen voor families met kinderen! Ook combinaties met Argentinië mogelijk.

Zelf je reis samen stellen:

Als je ongeveer weet naar welke plekken in Brazilië je wilt gaan dan kun je ook heel goed zelf je reis samenstellen zonder reisbureau via de onderstaande websites. Je combineert dan gemakkelijk de goedkoopste tickets met een hotel of resort naar keuze. Gebruik daarvoor dee volgende vergelijkingssites:

Booking.com

Zelf een hotel boeken in Brazilië? Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Booking.com garandeert de beste prijs voor alle soorten accommodaties.

Vliegmaatschappijen voor Brazilië

Wil je alleen een vliegticket kopen dan is rechtstreeks boeken bij een maatschappij niet altijd het goedkoopste. Het loont bijna altijd om maatschappijen te vergelijken, kijk hiervoor op onze uitgebreide pagina over vliegtickets naar Brazilië.

TUI

TUI (voorheen Arke) is de grootste reisorganisatie in Nederland. TUI vliegt tijd niet zelf op Brazilië, maar biedt in samenwerking met KLM drie keer per week een vlucht aan naar Fortaleza, de ideale start van je zonvakantie of rondreis.

Cruisevakanties Brazilië

Bekijk de volgende reisorganisaties voor fantastische cruises naar Brazilië.

Eerst een bestemming kiezen?

Bestemmingen