Ontdek dit magnifieke vakantieland

Porto de Galinhas is een heerlijk tropisch vakantieparadijs en ligt slechts een uur rijden van het internationale vliegveld van Recife. Bij Brazilianen erg populair, maar onder Nederlanders nog redelijk onontdekt! Onderaan deze pagina de mogelijkheden voor het boeken van een vakantie in Porto de Galinhas!

Porto de Galinhas is voor iedereen

Porto de Galinhas Het pittoreske dorpje met zijn vele steegjes, terrasjes en winkeltjes is zowel overdag als ’s avonds een feest om te bezoeken. In de omgeving zijn luxueuze 5-sterren resorts te vinden, maar ook goedkope hostels en pousada’s aan het strand. Porto de Galinhas is daarom geschikt voor ieder type toerist. Ook voor backpackers is het een fijne plek om even bij te komen aan het strand.

Meer dan 10 stranden

Porto de Galinhas In deze regio zijn ruim 10 prachtige stranden te vinden, van het populaire 4 kilometer lange strand van Porto de Galinhas zelf tot het surfparadijs Maracaípe met zijn krachtige golven en stevige wind. In deze regio zijn de bekende ‘natuurlijke zwembaden’ te vinden, sommige wel tot 10 meter diep waar je kunt zwemmen in heerlijk warm water midden tussen de tropische vissen en zeepaardjes. Naast surfen kun je in deze regio ook duiken, snorkelen, zeilen en met een buggy over verlaten stranden rijden.

Vakantie boeken in Porto de Galinhas

Het populaire stadje Porto de Galinhas is in Nederland nog niet opgenomen in de goedkope pakketreizen van de grotere aanbieders en touroperators. Bij specialisten Riksja Travel en VakantieXperts vindt u echter wel een aantal mooie reizen die Porto de Galinhas aandoen en u kunt ook uw eigen reis samenstellen met Porto de Galinhas:

Porto de Galinhas – Riksja

Riksja biedt via Brazilië Online een verblijf in Porto de Galinhas ls bouwsteen van je vakantie. De specialisten van Riksja die Brazilië goed kennen helpen je bij het samenstellen van je reis en het boeken van de vlucht.

Vakantiediscounter

Boek een zonvakantie naar Porto de Galinhas bij deze aanbieder van zonvakanties met een scherpe prijs.

Maar, het is ook makkelijk en goedkoop om zelf een hotel en ticket naar deze mooie plek te regelen. Gebruik de volgende linkjes om gemakkelijk hotels en resorts in Porto de Galinhas te vinden voor uw vakantie en vluchten naar Recife, de dichtstbijzijnde internationale luchthaven.

Alle reizen bekijken

Reisaanbieders